Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Title: Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства
Authors: Бандура, Ірина
Кулик, Аліна
Bandura, Iryna
Kulyk, Alina
Keywords: гриби
функціональний продукт
тефтелі
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Бандура І. Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства / Ірина Бандура, Аліна Кулик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 120-122.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бандура_Кулик_СТ.pdf559.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.