Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Title: Товарознавство продуктів харчування
Authors: Кравченко, Т. Ф.
Kravchenko, T. F.
Keywords: товарознавство харчових продуктів
галузь знань 24 Сфера обслуговування
спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Issue Date: 17-Dec-2021
Citation: Товарознавство продуктів харчування : опорний конспект лекцій для здобувачів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельноресторанна справа, денної форми / уклад. Т. Ф. Кравченко - Любешів : Любешівський техн. коледж Луцького НТУ, 2020. - 143 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Товарознавство продуктів харчування_лекції_2020.pdf2.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.