Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30836
Title: | Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів |
Authors: | Паска, Марія Куцмида, Анастасія Paska, , Mariia Kutsmyda, Anastasiia |
Keywords: | ресторанне господарство кондитерські вироби |
Issue Date: | 18-Oct-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 100-102. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30836 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_ECON_2021_3_32_100-102.pdf | 113.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.