Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30836
Title: Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Authors: Паска, Марія
Куцмида, Анастасія
Paska, , Mariia
Kutsmyda, Anastasiia
Keywords: ресторанне господарство
кондитерські вироби
Issue Date: 18-Oct-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 100-102.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30836
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_ECON_2021_3_32_100-102.pdf113.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.