Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30836
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Куцмида, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Paska, , Mariia | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T08:28:02Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T08:28:02Z | - |
dc.date.issued | 2021-10-18 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 100-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30836 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.title | Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_ECON_2021_3_32_100-102.pdf | 113.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.