Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30550
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Богдан-
dc.contributor.authorMykhailov, Bohdan-
dc.date.accessioned2021-09-16T12:39:43Z-
dc.date.available2021-09-16T12:39:43Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationМихайлов Б. Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологій / Богдан Михайлов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 58-59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30550-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectіміджuk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.titleОсобливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_15_58-59.pdf585.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.