Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570
Title: | Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова |
Authors: | Куцмида, Анастасія Радзімовська, Ольга Паска, Марія Kutsmyda, Anastasiia Radzimovska, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | ресторанний бізнес ресторан «Фраєрка» конкурентоспроможність ресторану |
Issue Date: | 16-Apr-2021 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Куцмида А. Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова / Анастасія Куцмида, Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (15-16 квітня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - Ч.3. - С. 250. |
Abstract: | На сьогоднішній день ресторанний бізнес є перспективним напрямом для довгострокових інвестицій, які можуть окупитися за 2-3 роки, при рівні рентабельності 15-30%. Незважаючи на це, він є одним з найбільш ризикових, оскільки між закладами склалася сильна конкуренція в розрізі безлічі характеристик. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська_2021Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» (1).pdf | 721.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.