Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуцмида, Анастасія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKutsmyda, Anastasiia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2021-04-16T08:21:10Z-
dc.date.available2021-04-16T08:21:10Z-
dc.date.issued2021-04-16-
dc.identifier.citationКуцмида А. Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова / Анастасія Куцмида, Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (15-16 квітня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - Ч.3. - С. 250.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день ресторанний бізнес є перспективним напрямом для довгострокових інвестицій, які можуть окупитися за 2-3 роки, при рівні рентабельності 15-30%. Незважаючи на це, він є одним з найбільш ризикових, оскільки між закладами склалася сильна конкуренція в розрізі безлічі характеристик.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectресторан «Фраєрка»uk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність ресторануuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львоваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.