Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570
Title: Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова
Authors: Куцмида, Анастасія
Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Kutsmyda, Anastasiia
Radzimovska, Olha
Paska, Mariia
Keywords: ресторанний бізнес
ресторан «Фраєрка»
конкурентоспроможність ресторану
Issue Date: 16-Apr-2021
Publisher: НУХТ
Citation: Куцмида А. Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова / Анастасія Куцмида, Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (15-16 квітня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - Ч.3. - С. 250.
Abstract: На сьогоднішній день ресторанний бізнес є перспективним напрямом для довгострокових інвестицій, які можуть окупитися за 2-3 роки, при рівні рентабельності 15-30%. Незважаючи на це, він є одним з найбільш ризикових, оскільки між закладами склалася сильна конкуренція в розрізі безлічі характеристик.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.