Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorБеля, І. Я.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorBelia, I. Ya.-
dc.contributor.authorКафедра туризму-
dc.date.accessioned2021-03-01T09:00:58Z-
dc.date.available2021-03-01T09:00:58Z-
dc.date.issued2021-02-01-
dc.identifier.citationСервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освіти / розроб. Голод А. П., Беля І. Я. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28916-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсервісологіяuk_UA
dc.subjectсемінарське заняттяuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectспеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра туризмуuk_UA
dc.titleСервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освітиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
семінари і практичні Сервісологія.pdf512.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.