Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Title: | Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства |
Authors: | Якубечко, А. Іжевська, О. Дрозд, Я. Yakubechko, A. Izhevska, O. Drozd, Ya. |
Keywords: | гранітор посудина Дьюара гомогенізатор |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Якубечко А. Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства / А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 128-130. |
Abstract: | Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Якубечко_Іжевська_Дрозд_2020.pdf | 574.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.