Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Title: Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства
Authors: Якубечко, А.
Іжевська, О.
Дрозд, Я.
Yakubechko, A.
Izhevska, O.
Drozd, Ya.
Keywords: гранітор
посудина Дьюара
гомогенізатор
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Якубечко А. Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства / А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 128-130.
Abstract: Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Якубечко_Іжевська_Дрозд_2020.pdf574.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.