Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкубечко, А.-
dc.contributor.authorІжевська, О.-
dc.contributor.authorДрозд, Я.-
dc.contributor.authorYakubechko, A.-
dc.contributor.authorIzhevska, O.-
dc.contributor.authorDrozd, Ya.-
dc.date.accessioned2021-02-18T20:21:06Z-
dc.date.available2021-02-18T20:21:06Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationЯкубечко А. Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства / А. Якубечко, О. Іжевська, Я. Дрозд // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 128-130.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28665-
dc.description.abstractМета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectграніторuk_UA
dc.subjectпосудина Дьюараuk_UA
dc.subjectгомогенізаторuk_UA
dc.titleІнноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Якубечко_Іжевська_Дрозд_2020.pdf574.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.