Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656
Title: Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства
Authors: Радзімовська, О.
Смаль, А.
Radzimovska, O.
Smal, A.
Keywords: контроль
якість
впровадження
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 179-180.
Abstract: Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзімовська_Смаль_2020.pdf558.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.