Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства
Loading...
Date
2021-02-18
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ЛДУФК імені Івана Боберського
Abstract
Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.
Description
Keywords
контроль, якість, впровадження
Citation
Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 179-180.