Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, О.-
dc.contributor.authorСмаль, А.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O.-
dc.contributor.authorSmal, A.-
dc.date.accessioned2021-02-18T19:26:02Z-
dc.date.available2021-02-18T19:26:02Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 179-180.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656-
dc.description.abstractМета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.titleСучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзімовська_Смаль_2020.pdf558.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.