Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656
Title: | Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Радзімовська, О. Смаль, А. Radzimovska, O. Smal, A. |
Keywords: | контроль якість впровадження |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 179-180. |
Abstract: | Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28656 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзімовська_Смаль_2020.pdf | 558.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.