Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Title: | Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму |
Authors: | Никига, О. Nykyha, O. |
Keywords: | чинники розвитку гастрономічний туризм класифікація |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Никига О. Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму / Никига О. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 260-262. |
Abstract: | Метою дослідження є вивчення чинників розвитку гастрономічного туризму. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Никига_2020.pdf | 571.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.