Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Title: Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму
Authors: Никига, О.
Nykyha, O.
Keywords: чинники розвитку
гастрономічний туризм
класифікація
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Никига О. Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму / Никига О. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 260-262.
Abstract: Метою дослідження є вивчення чинників розвитку гастрономічного туризму.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Никига_2020.pdf571.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.