Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Никига, О. | - |
dc.contributor.author | Nykyha, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T18:27:07Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T18:27:07Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Никига О. Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму / Никига О. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 260-262. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення чинників розвитку гастрономічного туризму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | чинники розвитку | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | класифікація | uk_UA |
dc.title | Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Никига_2020.pdf | 571.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.