Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикига, О.-
dc.contributor.authorNykyha, O.-
dc.date.accessioned2021-02-18T18:27:07Z-
dc.date.available2021-02-18T18:27:07Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationНикига О. Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму / Никига О. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 260-262.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28648-
dc.description.abstractМетою дослідження є вивчення чинників розвитку гастрономічного туризму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectчинники розвиткуuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.titleПідходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Никига_2020.pdf571.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.