Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Title: | Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа |
Authors: | Моргуненко, А. Іжевська, О. Люлько, Ю. Morhunenko, O. Izhevska, O. Liulko, Yu. |
Keywords: | безалкогольні напої насіння чіа харчові волокна безглютенова сировина |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Моргуненко А. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / А. Моргуненко, О. Іжевська, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 168-170. |
Abstract: | Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Моргуненко_Іжевська_Люлько_2020.pdf | 573.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.