Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Title: Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа
Authors: Моргуненко, А.
Іжевська, О.
Люлько, Ю.
Morhunenko, O.
Izhevska, O.
Liulko, Yu.
Keywords: безалкогольні напої
насіння чіа
харчові волокна
безглютенова сировина
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Моргуненко А. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / А. Моргуненко, О. Іжевська, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 168-170.
Abstract: Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моргуненко_Іжевська_Люлько_2020.pdf573.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.