Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМоргуненко, А.-
dc.contributor.authorІжевська, О.-
dc.contributor.authorЛюлько, Ю.-
dc.contributor.authorMorhunenko, O.-
dc.contributor.authorIzhevska, O.-
dc.contributor.authorLiulko, Yu.-
dc.date.accessioned2021-02-18T12:47:18Z-
dc.date.available2021-02-18T12:47:18Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationМоргуненко А. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / А. Моргуненко, О. Іжевська, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 168-170.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647-
dc.description.abstractМетою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectнасіння чіаuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectбезглютенова сировинаuk_UA
dc.titleВизначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моргуненко_Іжевська_Люлько_2020.pdf573.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.