Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Title: Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Гузар, У. Є.
Паска, М. З.
Huzar, U. Ye.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: "Вступ до фаху"
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
навчальна практика
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 18-Jan-2021
Publisher: Львів
Citation: Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 18 с.
Abstract: Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД рекоменд_Вступ до фаху_Гузар_Паска.pdf640.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.