Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704
Title: Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями
Authors: Петрюк, О.
Вовчок, Р.
Іжевська, О.
Petriuk, O.
Vovchok, R.
Izhevska, O.
Keywords: харчові волокна
інулін
левулоза
пектин
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Петрюк Р. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями / О. Петрюк, Р. Вовчок ,О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 174-175.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_054_174-175 Іжевська.pdf567.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.