Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704
Title: | Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями |
Authors: | Петрюк, О. Вовчок, Р. Іжевська, О. Petriuk, O. Vovchok, R. Izhevska, O. |
Keywords: | харчові волокна інулін левулоза пектин |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Петрюк Р. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями / О. Петрюк, Р. Вовчок ,О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 174-175. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_054_174-175 Іжевська.pdf | 567.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.