Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрюк, О. | - |
dc.contributor.author | Вовчок, Р. | - |
dc.contributor.author | Іжевська, О. | - |
dc.contributor.author | Petriuk, O. | - |
dc.contributor.author | Vovchok, R. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T13:14:43Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T13:14:43Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Петрюк Р. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями / О. Петрюк, Р. Вовчок ,О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 174-175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | левулоза | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.title | Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_054_174-175 Іжевська.pdf | 567.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.