Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрюк, О.-
dc.contributor.authorВовчок, Р.-
dc.contributor.authorІжевська, О.-
dc.contributor.authorPetriuk, O.-
dc.contributor.authorVovchok, R.-
dc.contributor.authorIzhevska, O.-
dc.date.accessioned2021-01-04T13:14:43Z-
dc.date.available2021-01-04T13:14:43Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationПетрюк Р. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями / О. Петрюк, Р. Вовчок ,О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 174-175.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27704-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectлевулозаuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.titleЦикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_054_174-175 Іжевська.pdf567.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.