Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695
Title: | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу |
Authors: | Баль-Прилипко, Л. Паска, М. Дерев'янко, Л. Назаренко, М. Bal-Prylypko, L. Paska, M. Derevianko, L. Nazarenko, M. |
Keywords: | м'ясна сировина морепродукти ковбасні вироби оптимізація рецептури |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Деревянко, О. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C.136-138. |
Abstract: | Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_042_136-138 Баль_Прилипко_Паска.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.