Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695
Title: Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу
Authors: Баль-Прилипко, Л.
Паска, М.
Дерев'янко, Л.
Назаренко, М.
Bal-Prylypko, L.
Paska, M.
Derevianko, L.
Nazarenko, M.
Keywords: м'ясна сировина
морепродукти
ковбасні вироби
оптимізація рецептури
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Деревянко, О. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C.136-138.
Abstract: Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_042_136-138 Баль_Прилипко_Паска.pdf573.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.