Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Дерев'янко, Л. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, М. | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, L. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.contributor.author | Derevianko, L. | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T12:09:47Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T12:09:47Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Деревянко, О. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C.136-138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | морепродукти | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | оптимізація рецептури | uk_UA |
dc.title | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_042_136-138 Баль_Прилипко_Паска.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.