Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorДерев'янко, Л.-
dc.contributor.authorНазаренко, М.-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, L.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorDerevianko, L.-
dc.contributor.authorNazarenko, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T12:09:47Z-
dc.date.available2021-01-04T12:09:47Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationОсновні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Деревянко, О. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C.136-138.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27695-
dc.description.abstractМета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясна сировинаuk_UA
dc.subjectморепродуктиuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectоптимізація рецептуриuk_UA
dc.titleОсновні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_042_136-138 Баль_Прилипко_Паска.pdf573.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.