Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпова, М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Karpova, M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T10:06:15Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T10:06:15Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Карпова М. Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 55-57. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи - професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | дегустатор | uk_UA |
dc.subject | кава | uk_UA |
dc.subject | капінг | uk_UA |
dc.subject | зерно | uk_UA |
dc.title | Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_016_55-57 (1) Паска_Карпова.pdf | 561.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.