Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпова, М.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorKarpova, M.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T10:06:15Z-
dc.date.available2021-01-04T10:06:15Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationКарпова М. Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 55-57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687-
dc.description.abstractМета роботи - професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдегустаторuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectкапінгuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.titleКапінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_016_55-57 (1) Паска_Карпова.pdf561.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.