Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685
Title: | Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19 |
Authors: | Баль-Прилипко, Л. Швець, О. Паска, М. Bal-Prylypko, L. Shvets, O. Paska, M. |
Keywords: | карвакрол COVID-19 кверцетин |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, вкдючаючи Covid-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С.16-18. |
Abstract: | Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_004_16-18 Баль-Прилипко_Паска_Швець.pdf | 577.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.