Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л.-
dc.contributor.authorШвець, О.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, L.-
dc.contributor.authorShvets, O.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T09:50:07Z-
dc.date.available2021-01-04T09:50:07Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, вкдючаючи Covid-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С.16-18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685-
dc.description.abstractМетою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкарвакролuk_UA
dc.subjectCOVID-19uk_UA
dc.subjectкверцетинuk_UA
dc.titleВплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_004_16-18 Баль-Прилипко_Паска_Швець.pdf577.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.