Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | - |
dc.contributor.author | Швець, О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, L. | - |
dc.contributor.author | Shvets, O. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T09:50:07Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T09:50:07Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, вкдючаючи Covid-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С.16-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685 | - |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | карвакрол | uk_UA |
dc.subject | COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | кверцетин | uk_UA |
dc.title | Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_004_16-18 Баль-Прилипко_Паска_Швець.pdf | 577.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.