Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685
Title: Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID‑19
Authors: Баль-Прилипко, Л.
Швець, О.
Паска, М.
Bal-Prylypko, L.
Shvets, O.
Paska, M.
Keywords: карвакрол
COVID-19
кверцетин
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, вкдючаючи Covid-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С.16-18.
Abstract: Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27685
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_004_16-18 Баль-Прилипко_Паска_Швець.pdf577.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.