Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667
Title: | Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами |
Authors: | Баль-Прилипко, Л. В. Паска, М. З. Рябовол, М. В. Bal-Prylypko, L. V. Paska, M. Z. Riabovol, M. V. |
Keywords: | консерви інновації технологія функціональні інгредієнти |
Issue Date: | 25-Dec-2020 |
Citation: | Баль-Прилипко Л. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами / Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 6-14. |
Abstract: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020.12-15 ПР ВЕСЬ НОМЕР-6-14_ Паска_Баль_Прилипко_ 2020.pdf | 987.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.