Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л. В.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРябовол, М. В.-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, L. V.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorRiabovol, M. V.-
dc.date.accessioned2020-12-25T15:36:33Z-
dc.date.available2020-12-25T15:36:33Z-
dc.date.issued2020-12-25-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами / Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 6-14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667-
dc.description.abstractМета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UA
dc.titleУдосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020.12-15 ПР ВЕСЬ НОМЕР-6-14_ Паска_Баль_Прилипко_ 2020.pdf987.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.