Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Рябовол, М. В. | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, L. V. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Riabovol, M. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-25T15:36:33Z | - |
dc.date.available | 2020-12-25T15:36:33Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-25 | - |
dc.identifier.citation | Баль-Прилипко Л. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами / Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 6-14. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | консерви | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020.12-15 ПР ВЕСЬ НОМЕР-6-14_ Паска_Баль_Прилипко_ 2020.pdf | 987.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.