Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667
Title: Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами
Authors: Баль-Прилипко, Л. В.
Паска, М. З.
Рябовол, М. В.
Bal-Prylypko, L. V.
Paska, M. Z.
Riabovol, M. V.
Keywords: консерви
інновації
технологія
функціональні інгредієнти
Issue Date: 25-Dec-2020
Citation: Баль-Прилипко Л. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами / Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 6-14.
Abstract: Мета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020.12-15 ПР ВЕСЬ НОМЕР-6-14_ Паска_Баль_Прилипко_ 2020.pdf987.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.