Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620
Title: | Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. |
Keywords: | м’ясний фарш люпинове борошно дивосил функціональні м’ясні посічені напівфабрикати оздоровчий ефект білковий збагачувач |
Issue Date: | 15-Dec-2020 |
Citation: | Паска М. З. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 132-138. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pr_2018_11_17 (2) _Паска_Маслійчук.pdf | 819.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.