Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620
Title: Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача
Authors: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Keywords: м’ясний фарш
люпинове борошно
дивосил
функціональні м’ясні посічені напівфабрикати
оздоровчий ефект
білковий збагачувач
Issue Date: 15-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 132-138.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pr_2018_11_17 (2) _Паска_Маслійчук.pdf819.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.