Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.date.accessioned2020-12-15T07:29:20Z-
dc.date.available2020-12-15T07:29:20Z-
dc.date.issued2020-12-15-
dc.identifier.citationПаска М. З. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 132-138.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясний фаршuk_UA
dc.subjectлюпинове борошноuk_UA
dc.subjectдивосилuk_UA
dc.subjectфункціональні м’ясні посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectоздоровчий ефектuk_UA
dc.subjectбілковий збагачувачuk_UA
dc.titleРозробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувачаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pr_2018_11_17 (2) _Паска_Маслійчук.pdf819.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.