Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T07:29:20Z | - |
dc.date.available | 2020-12-15T07:29:20Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-15 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 132-138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27620 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясний фарш | uk_UA |
dc.subject | люпинове борошно | uk_UA |
dc.subject | дивосил | uk_UA |
dc.subject | функціональні м’ясні посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | оздоровчий ефект | uk_UA |
dc.subject | білковий збагачувач | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м'ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pr_2018_11_17 (2) _Паска_Маслійчук.pdf | 819.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.