Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616
Title: Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас
Authors: Маркович, І. І.
Паска, М. З.
Markovych, I. I.
Paska, M. Z.
Keywords: рослини
сировина
сочевиця
борошно
ковбаси
м'ясо курятини
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Маркович І. І. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас / Маркович І. І., Паска М. З. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17. - № 1(61). - ч. 4. - С. 71-75.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2015_17_4_15 (1) Паска_Маркович.pdf150.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.