Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616
Title: | Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас |
Authors: | Маркович, І. І. Паска, М. З. Markovych, I. I. Paska, M. Z. |
Keywords: | рослини сировина сочевиця борошно ковбаси м'ясо курятини |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Маркович І. І. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас / Маркович І. І., Паска М. З. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17. - № 1(61). - ч. 4. - С. 71-75. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2015_17_4_15 (1) Паска_Маркович.pdf | 150.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.