Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маркович, І. І. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Markovych, I. I. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T13:22:23Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T13:22:23Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-14 | - |
dc.identifier.citation | Маркович І. І. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас / Маркович І. І., Паска М. З. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17. - № 1(61). - ч. 4. - С. 71-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | рослини | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | сочевиця | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | м'ясо курятини | uk_UA |
dc.title | Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2015_17_4_15 (1) Паска_Маркович.pdf | 150.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.