Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-12-14T13:22:23Z-
dc.date.available2020-12-14T13:22:23Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationМаркович І. І. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас / Маркович І. І., Паска М. З. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17. - № 1(61). - ч. 4. - С. 71-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27616-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрослиниuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectм'ясо курятиниuk_UA
dc.titleВплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2015_17_4_15 (1) Паска_Маркович.pdf150.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.