Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27613
Title: | Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин |
Authors: | Галух, Б. І. Паска, М. З. Драчук, У. Р. Halukh, B. I. Paska, M. Z. Drachuk, U. R. |
Keywords: | технологія майонез низькокалорійні майонези продукти функціонального призначення |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Галух Б. І. Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин / Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2025. - Т. 17. - № 1(61), ч. 4. - С. 11-16. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27613 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2015_17_1(4)__4 (1)_Галух_Паска_Драчук.pdf | 156.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.