Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалух, Б. І.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorДрачук, У. Р.-
dc.contributor.authorHalukh, B. I.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorDrachuk, U. R.-
dc.date.accessioned2020-12-14T12:58:27Z-
dc.date.available2020-12-14T12:58:27Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationГалух Б. І. Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин / Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2025. - Т. 17. - № 1(61), ч. 4. - С. 11-16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27613-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectнизькокалорійні майонезиuk_UA
dc.subjectпродукти функціонального призначенняuk_UA
dc.titleЗбагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2015_17_1(4)__4 (1)_Галух_Паска_Драчук.pdf156.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.