Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Title: | Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації |
Authors: | Паска, М. З. Варивода, Ю. Ю. Гербер, Ю. Б. Глумова, Н. В. Волков, М. В. Paska, M. Z. Varyvoda, Yu. Yu. Herber, Yu. B. Hlumova, N. V. Volkov, M. V. |
Keywords: | харчова промисловість технологія жирів і жирозамінників напрямок "Харчова технологія та інженерія" програма |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Загальні технології програма МАП.pdf | 227.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.