Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Title: Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації
Authors: Паска, М. З.
Варивода, Ю. Ю.
Гербер, Ю. Б.
Глумова, Н. В.
Волков, М. В.
Paska, M. Z.
Varyvoda, Yu. Yu.
Herber, Yu. B.
Hlumova, N. V.
Volkov, M. V.
Keywords: харчова промисловість
технологія жирів і жирозамінників
напрямок "Харчова технологія та інженерія"
програма
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Загальні технології програма МАП.pdf227.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.