Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Варивода, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Гербер, Ю. Б. | - |
dc.contributor.author | Глумова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Волков, М. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Varyvoda, Yu. Yu. | - |
dc.contributor.author | Herber, Yu. B. | - |
dc.contributor.author | Hlumova, N. V. | - |
dc.contributor.author | Volkov, M. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T10:15:03Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T10:15:03Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-14 | - |
dc.identifier.citation | Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Паска М. З. та ін. - Львів, 2012. - 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27600 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | технологія жирів і жирозамінників | uk_UA |
dc.subject | напрямок "Харчова технологія та інженерія" | uk_UA |
dc.subject | програма | uk_UA |
dc.title | Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Загальні технології програма МАП.pdf | 227.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.