Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27313
Title: | Development of new types of mayonnaise functional purposes |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | technology mayonnaise vegetaible filters purple amaranth nutritive value |
Issue Date: | 9-Nov-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Development of new types of mayonnaise functional purposes / N. Pilich, M. Paska, U. Drachuk // Ogólnouczelniana sesja kól naukowych. - Krakow, 2015. - S. 117. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27313 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
статті_Польша_паска_2_2015.pdf | 256.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.