Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-11-10T09:23:19Z-
dc.date.available2020-11-10T09:23:19Z-
dc.date.issued2020-11-09-
dc.identifier.citationDevelopment of new types of mayonnaise functional purposes / N. Pilich, M. Paska, U. Drachuk // Ogólnouczelniana sesja kól naukowych. - Krakow, 2015. - S. 117.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27313-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectmayonnaiseuk_UA
dc.subjectvegetaible filtersuk_UA
dc.subjectpurple amaranthuk_UA
dc.subjectnutritive valueuk_UA
dc.titleDevelopment of new types of mayonnaise functional purposesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
статті_Польша_паска_2_2015.pdf256.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.