Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309
Title: | Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів |
Authors: | Калабаш, М. Паска, М. З. Kalabash, M. Paska, M. Z. |
Keywords: | види майонезу поліцукри стабілізатори |
Issue Date: | 10-Nov-2020 |
Citation: | Калабаш М. Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів / Калабаш М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2009. - С. 37-38. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
студ_конф_2009_Балабаш_1.pdf | 502.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.