Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309
Title: Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів
Authors: Калабаш, М.
Паска, М. З.
Kalabash, M.
Paska, M. Z.
Keywords: види майонезу
поліцукри
стабілізатори
Issue Date: 10-Nov-2020
Citation: Калабаш М. Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів / Калабаш М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2009. - С. 37-38.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
студ_конф_2009_Балабаш_1.pdf502.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.