Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калабаш, М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Kalabash, M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T08:41:07Z | - |
dc.date.available | 2020-11-10T08:41:07Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-10 | - |
dc.identifier.citation | Калабаш М. Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів / Калабаш М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2009. - С. 37-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | види майонезу | uk_UA |
dc.subject | поліцукри | uk_UA |
dc.subject | стабілізатори | uk_UA |
dc.title | Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
студ_конф_2009_Балабаш_1.pdf | 502.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.