Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалабаш, М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorKalabash, M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-10T08:41:07Z-
dc.date.available2020-11-10T08:41:07Z-
dc.date.issued2020-11-10-
dc.identifier.citationКалабаш М. Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів / Калабаш М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2009. - С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27309-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиди майонезуuk_UA
dc.subjectполіцукриuk_UA
dc.subjectстабілізаториuk_UA
dc.titleВикористання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
студ_конф_2009_Балабаш_1.pdf502.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.