Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224
Title: | Визначення доброякісності м'яса птиці |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу м'ясо птиці тушка свіжа тушка підозрілої свіжості жир птиці |
Issue Date: | 4-Nov-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Паска М. Визначення доброякісності м'яса птиці / Стоцко З., Паска М. // Мясной бизнес. - 2008. - № 4. - С. 94. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27224 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МБ_Стоцько_Паска_2008.pdf | 230.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.